in

Direktor Hitne poručio: Pucajte iz svih raspoloživih oružja, čekamo vas

Veliki broj prijatelja i poznanika čestitao nam je na pokretanju mobilne aplikacije “Hitna pomoć”, jer je to nešto, što je vrlo korisno za sve nas.

Na svom Facebook profilu direktor Hitne pomoći Adem Zalihić požalio se na brojne inspekcije koje imaju ovih dana.

Post prenosimo u cjelosti:

MALIGNITETI NA APARATIMA

Veliki broj prijatelja i poznanika čestitao nam je na pokretanju mobilne aplikacije “Hitna pomoć”, jer je to nešto, što je vrlo korisno za sve nas.
No međutim, svjedoci smo da među nama egzistiraju i maligniteti, koje ozlojadi nečiji uspjeh.

ČETVRTA INSPEKCIJA U ZADNJIH DESET DANA U HITNOJ POMOĆI !

Posebno ih je oneraspoložio nalaz federalnog ureda za reviziju, koji je rekao da je poslovanje Hitne pomoći potpuno u skladu sa zakonom.
Izbuzumljuje ih to, što su oni maligniji mi smo sve više motiviraniji i produktivniji. Oni ne mogu to jednostavno shvatiti i prihvatiti.
Vjerovatno će i poslije ovih riječi još podlije u svojim jazbinama smišljati šta bi nam to moglo nauditi.

OK gospodo, priuštit ćemo vam to zadovoljstvo, da pokažete svoje pravo lice. A i dalje stoji ona tvrdnja: svi moraju raditi svoj posao, svi moraju zaraditi svoju platu i nema iznošenja MTS iz Hitne pomoći.

A vi pucajte iz svih raspoloživih oružja, čekamo vas. A opalit ćemo im mi koju. Čisto da se zna da smo živi. Platite još koji članak, probajte šta inovativnije, smisliti. Neki su na sudu, a mogli bi uskoro i drugi, pa vi pritecite portalima na sudu u pomoć, ako ste istinu govorili.

FBiH dobila novi zakon, evo šta donosi radnicima

Sin premijera Armenije ide u rat, majka mu poslala emotivnu poruku: “Nema ništa plemenitije od borbe za otadžbinu”