in ,

Kćerka Michaela Jacksona pokušala izvršiti samoubistvo, pa prebačena na psihijatriju

Kćerka Michaela Jacksona, Paris Jackson hospitalizirana nakon što se jutros pokušala ubiti. Kako prenosi Mirror ona je trenutno u stabilnom stanju i smještena je na psihijatrijsku kliniku.
Vijest o pokušaju samoubistva Paris Jackson dolazi samo nekolino dana nako što je objavljen kontroverzni dokumentarac “Leaving Neverland” u kojem dvojica muškaraca Wade Robson i James Safechuck, optužuju najveću pop zvijezdu svih vremena, Michaela Jacksona da ih je seksualno zlostavljao dok su bili mali.

Paris je vjerovala da je njen otac nevin uprkos tome manekenka je jučer na Twitteru objavila kako nije njen posao da brani oca.

“Nema ništa što bih mogla reći, a što već nije rečeno u odbranu moga oca. Podržavam ga, ali nije moja uloga da branim oca. Ja samo pokušavam natjerati svakoga da se ohladi, bude blag i razmisli o široj slici. To sam ja”, napisala je manekenka na Twitteru i dodala kako podržava napore svoje porodice da skine ljagu s imena njenog oca.

Paris je drugo dijete od ukupno troje Michaelove djece. Još uvijek nije poznato šta je mladu manekenku navelo na pokušaj samoubistva.

Da ti srce pukne: Dvije žene ostavile poruku na grobu Šabana Šaulića

SITUACIJA IZMIČE KONTROLI Nestaje signal RTS-a širom BiH