in

Ljupka i Simke po prvi put nakon incidenta oči u oči: Pjevačica ostala zatečena, general se javio, a evo šta su imali da kažu!

Stević je u prvi mah bila zbunjena kada je ugledala nekadašnjeg partnera

Ljupka Stević i Dragiša Simić Simke i dalje tvrde da nisu u kontaktu nakon skandala u kom je pjevačica generalu policije polupala dva automobila jer je otkrila da je vara.

Pjevačica je gostovala u emisiji “Sceniranje”, dok se putem video-linka uključila novinarka Ljiljana Stanišić, koja je iznenadila Ljupku – do nje je sjedio Simke.

Ljupka je u prvi mah bila zbunjena kada je ugledala nekadašnjeg partnera.

“Ovo je uživo? Sad”, pitala je voditeljku, koja je započela razgovor s Dragišom.

“Dobro večer, onako sam kako moram. Vidite da me razvlače mediji. Desilo se šta se desilo, javnost se uzburkala. Da nismo javne ličnosti, to vjerovatno ne bi bilo tako. Ima u ovoj državi većih skandala od našeg, ali eto”, pričao je Simke, dok ga je Ljupka gledala.

Ona nije smjela da se miješa u razgovor jer zbog procesa s bivšim navodno ne smije da komunicira, ali je imala opasku na voditeljkino pitanje kako se Simke osjeća nakon što ga je djevojka fizički napala.

“Slušaj, fizički napala, rekla sam, naletio je na moju pesnicu.”

Tada se u razgovor umiješala Ljiljana i rekla da Simketu stižu poruke od brojnih žena i da ga sve gledaju u restoranu.

“Samo da znam koje automobile voze”, našalila se Ljupka, a Simić se vratio na temu:

“Ljupka je uradila to što je uradila u nekom naletu bijesa. Ja je ne teretim, idemo dalje. Ne bih više nikoga da povređujem.”

Voditeljku je zanimalo koga je to još povrijedio.

“Neće ti odgovoriti, bolje da ga to ne pitaš”, ubacila se pjevačica i bila je u pravu.

“Znate šta sam rekao, nema više šta da se priča o tom događaju, sve se vidjelo na snimku i to je to. Ko treba da oprosti, oprostit će. Ovo je zabava za narod, šta drugo da kažem. Šta ja da kažem na to što se ljudi bave tuđim životom. Nadam se da je ovo moje posljednje obraćanje javnosti na ovu temu”, završio je Simke, a Ljupka je rekla da nije očekivala da će ga vidjeti:

“Ne znam šta bih rekla kako se osjećam, normalno, kako drugačije pod ovim okolnostima. Kada sam vidjela Ljilju, očekivala sam nekog političara, ne znam zašto, vjerovatno jer si mi prije toga rekla da je sve ovo došlo do političkog vrha. Očekivala sam nekog s te strane, ali ovo nisam”, završila je Ljupka s knedlom u grlu.

(Kurir.rs)

Odličan primjer suživota: U Doboju otvoren islamski kulturni centar koji će koristiti svima bez obzira na vjeru!

Za korupciju je potrebno dvoje: Aljoša Čampara traži nabavku kamera koje će policajci nositi na uniformi