in

NADAL JE GUTAO POGLEDOM: Ovako danas izgleda najljepša skupljačica loptica

Ako vas pamćenje dobro služi, a uz to ste i veliki zaljubljenik u tenis, onda se sigurno sjećate jednog čuvenog prizora s turnira Rio Open iz 2014. godine, kada se čitav svijet pitao: Ko je ova ljepotica koju su doveli da sakuplja loptice?

Stajala je ta mlada dama tokom većeg dijela turnira iza Rafaela Nadala, te mu dosta često odvlačila pažnju tokom pauza u gemovima što su budne oči televizijskih kamera u više navrata uhvatile.

I ne čudi što je bilo tako, uostalom, djevojka je brzo od internetske publike dobila titulu ‘najljepše skupljačice loptica koju je svijet video’, te je radoznalima dosta dugo trebalo otkriju njen identitet i zavire na njen profil na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Eu com Meus 32, Meus sonhos a realizar e Minha gana de resolver qualquer problema focando em ser sempre Feliz ! . . . Registro da @cristianemotafotografia

Objavu dijeli Fernanda Maia (@fernandamaiacarelli)

Naposljetku su u tome i uspjeli, pa je cijeli svijet brzo saznao da se zanosna crnokosa djevojka zove Fernanda Maia Carelli, a zanimljivost u ovoj priči kaže da je s vremenom postala novinarka.

Naime, ostala je Fernanda usko vezana uz svijet sporta, pa danas radi kao sportska komentatorka na radijskoj stanici “Mix Fm”, kao televizijska voditeljica u sportskom programu ‘SBT Esporte Rio’, ali i kao najavljivačica na Olimpijskom stadionu u Rio de Janeiro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Veeeeeeeem com a gente! Chegando AGORA na tela da sua tv !!! #SBTEsporteRio . . #figurino @vaninhaassessoria #Make @lidianeperess

Objavu dijeli Fernanda Maia (@fernandamaiacarelli)

Ovo je bolesno! Muž glumice koja se utopila sad živi sa njenom 25-godišnjom sestrom!

KRVAVI POKOLJ U BIHAĆU Dvoje mrtvih, na desetine povrijeđenih