in

Ovakav napad nisu zapamtili ni najstariji stanovnici: Starica solnom kiselinom zalila prodavačicu i njenu kćerku!

U pulskoj ribarnici oko 10:30 dogodio se stravični napad kada je nepoznata starica zalila prodavačicu i njenu kćer solnom kiselinom, javlja Glas Istre.

Napadačicu je zadržana uz pomoć prolaznika. Sve se odigralo pred očima zgroženih kupaca i prolaznika. Nepoznata žena je solnom kiselinom, vrlo opasnom i korozivnom hemikalijom, zalila prodavačicu ribe i njenu kćer.

Na ribarnicu su stigle hitna pomoć i policija. Iz istarske policije su opisali šta se dogodilo.
Starica bacila kiselinu

“To se dogodilo oko 10:30. Došla je žena na štand s ribom i zalila nepoznatom tekućinom, pretpostavlja se kiselinom, dvije osobe. Djelomično je pošpricala dvije djelatnice, jednu od 40 godina i drugu od 44 godine, te jednu osobu od 21 godine koja nije djelatnica, ali je stajala uz štand. Tekućinu je bacila 80-godišnjakinja. I ona je ozlijeđena. Nitko nije teže ozlijeđen.

Istražit ćemo o čemu se točno radi, a 80-godišnjakinju će se vjerojatno optužiti za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede”, ispričali su iz istarske policije za Index.

Napala prodavačicu jer joj je prodala staru ribu?!
Kako javljaju mediji u Hrvatskoj 21-godišnjakinja je kćerka prodavačice u ribarnici.

Glas Istre neslužbeno saznaje da je povod za ovaj strašan napad sasvim rivijalan – žena koja je izvršila napad navodno je bila nezadovoljna jer joj je prodavačica prodala staru ribu.

Prvi napad kiselinom u Hrvatskoj

Po svemu sudeći, ovo je prvi slučaj napada kiselinom u Hrvatskoj.
Unatoč raznim kršenjima zakona, takvi ekstremni primjeri brutalnosti poput napada kiselinom dosad se nisu događali u hrvatskom društvu.

Josip Pejaković ga podržao! Mirsad Hadžikadić konačno pravi veliki politički skup u BiH i to u gradu koji nikada nije pao pod uticaj nacionalističke ideologije

Tata od 88 godina i 53-godišnji sin s Downom prvi su put bili razdvojeni 5 dana. Nismo vidjeli slađi susret