in

Poznati sarajevski biznismen ugostio Draška Stanivukovića

Od ovog iskusnog domaćina, posvećenog poduzetnika može se mnogo toga naučiti, napisao je, između ostalog, Stanivuković na Facebooku

Novoizabrani gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković tokom boravka u Sarajevu, usput je svratio i u jedan od restorana ugostitelja Seje Brajlovića.

Kako sam kaže, to je već tradicionalno – prenosi Avaz.

Osmijeh na licu Stanivukovića govori da je uživao hrani i piću, a posebno u društvu, a reporteri su očito bili na licu mjesta.

– Već tradicionalno, svaki dolazak u Sarajevo, znači i odvojiti vrijeme i svratiti kod velikog domaćina Seje Brajlovića na najljepše specijalitete naše domaće kuhinje. Od ovog iskusnog domaćina, posvećenog poduzetnika može se mnogo toga naučiti. Samo 4 sata sna dnevno, konstantan i predan rad, te potpuna posvećenost svakom gostu, učinili su da ovo mjesto postane prepoznatljivo. Ovako domaćinski i posvećeno već od sutra krećemo sa radom i u Gradskoj upravi – napisao je Stanivuković u opisu fotografije sa Brajlovićem, koju je objavio na društvenim mrežama.

DIRLJIVA PRIČA O LJUDSKIM GROMADAMA, LEGENDARNOM DŽANKI I MLADENU “TRN U OKU” MARIĆU Dragi prijatelju, kada dođe red na mene, ostavi jedno mjesto pored sebe….

Zoran Tegeltijia dao takvu izjavu o aferi “Ikona” da se mnogima zamantalo u glavi