in ,

RAZMAŽENA PRINCEZA Meghan Markle zgrozila javnost svojim zahtjevom. Sad bar znaju kakva je

Dok većina Britanki najčešće nosi najlonke domaćeg brenda M&S, za jednu Amerikanku one su “smeće”.

Ta je Amerikanka Meghan Markle, koja je natjerala svoju asistenticu da ode u trgovinu i donese joj skuplje najlonke marke Wolford prije prvog izlaska u javnost nakon kraljevskog vjenčanja u maju, otkrio je izvor iz palače za The Sun.
Uoči proslave 70. rođendana princa Charlesa Meghan je digla pravu frku, nazvala najlonke koje su joj htjeli donijeti običnim smećem i tražila druge.

“Prije rođendana u vrtu Buckinghamske palače Meghan je tražila najlonke i poslala je asistenticu po njih. Asistentica joj je rekla da će skočiti do M&S-ovog dućana, no Meghan se to nije svidjelo. ‘Nećete me poslati u smeću, želim Wolford’, rekla je”, ispričao je izvor.

Dok pakiranja od dva para M&S-ovih najlonki koštaju oko 10 maraka, cijena onih Wolfordovih penje se na oko 80 KM, naravno za samo jedan komad. Uprkos tome, nakon vrtne zabave za Charlesov rođendan javnost ju je kritizirala zbog lošeg izgleda najlonki, koje si bile presvijetle u odnosu na njen ten.

Embed from Getty Images

Britanski mediji tu su priču objavili nakon otkrića da je treća asistentica vojvotkinje od Sussexa dala otkaz u manje od godine dana. Naime, Amy Pickerill koja je dosad bila Meghanina desna ruka odlazi iz palače čim Meghan rodi.

Meghan nerijetko krši kraljevska pravila odijevanja koja dame obvezuju na nošenje najlonki, a priča o nošenju Wolfordovih čarapa naljutila je patriotski raspoložene Britance koji bi voljeli da Meghan češće nosi domaći dizajn.

Da li su vlasti FBiH napravile kolosalnu glupost? Iz EU stiglo žestoko upozorenje

Skandalozan dnevnik RTRS: Pa li su ovi normalni?