in

ŠOK! Nakon što je izgubio oca, Slobodan Radanović doživio još jedan smrtni slučaj u porodici

Sloba je loše podnio vijest o tetkinoj smrti.

Pjevač je tužnu vijest saznao na Kopaoniku gdje je boravio sa prijateljima, a čim je saznao spakovao se i krenuo je u Zrenjanin.

Kako kaže naš izvor, pjevač je vrlo loše, kao i svi u porodici. Njegova djevojka Jelena, kao i prijatelji, sve vrijeme su uz njega i daju mu podršku.

Podsjetimo, Sloba je nekoliko sati nakon očeve smrti pjevao za doček Nove godine u Beogradu, a nastup je posvetio svom Dušanu.

– Da sam mogao da biram oca, ne bih mogao da izaberem boljeg. Hvala ti što si mi podario život i što si uvijek bio tu za mene. Bio si među najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosan sam što si baš ti moj otac, u pravom smislu te riječi – napisao je tada Sloba.

Inače, Sloba večeras, 31. januara, ima zakazan nastup u Beogradu, koji će profesionalno odraditi.

– Kada ti se takva stvar dogodi, normalno je da se povremeno sjetiš i da ti je teško. Negdje smo očekivali, ali ja sam mislio da to neće da se dogodi tako brzo, stalno se moliš Bogu da bude bolje – rekao je Sloba nedavno, kada je pričao kako se osećao tog 31. decembra.

– Eto, baš na taj dan se to dogodilo. Ja sam bio negdje spreman na to, ali kad se desi to je veliki šok. Kada se to dogodilo, kada sam krenuo na nastup, ja sam imao osjećaj da sam izgubio glas. Taj prvi i drugi dan su mi od šoka prošli lakše, nego treći i četvrti. Mnogo mi je bilo teško tog četvrtog januara, mislio sam da neću moći da pjevam – rekao je Sloba na temu toga što je pjevao za doček Nove godine, ali i nekoliko dana kasnije.

– Vrlo teška situacija, prije svega za moju porodicu, za moju majku koja je tog dana izašla iz bolnice. Veliku podršku sam imao od svojih prijatelja, najveću od moje djevojke Jelene, ona je bila uz mene, proživljavala je sve zajedno sa mnom. Čak su i vlasnici tih klubova bili uz mene, znaju kakva je to situacija, rekli su mi da pjevam koliko mogu, rekli su mi: “Pjevaj pet minuta, pola sata, koliko možeš, ako ne možeš ne moraš ni da pjevaš” – objasnio je Sloba tada.

Zbog koronavirusa ljudi počeli padati mrtvi po ulicama, medicinari stalno dezinficiraju ceste…

Niko ih više ne želi: Ovih 12 nekadašnjih zvijezda redatelji s razlogom više ne angažiraju za glavne uloge