in

STRAVA I UŽAS, GLEDAOCI VRIŠTALI I PLAKALI Amerikanci objavili najstrašniji horor svih vremena, obavezno razmislite hoćete li ovo pogledati!

Hereditary
Hereditary

“Ništa ne može pripremiti svijet za ovaj horor”, piše Unilad o Asterovu prvijencu premijerno prikazanom na Sundance film festivalu.

Nakon Sundance premijere gledaoci su ovaj film opisivali kao “dva sata strave” i “najluđi horor ove godine”, a neki su gledaoci vrištali i plakali tokom prikazivanja filma.

Međutim, ako vam to nije bilo dovoljno uvjerljivo, onda bi vas moglo uvjeriti ono što se dogodilo na prikazivanju filma za filmske kritičare samo sedam dana prije službenog prikazivanja u američkim kinima.

Filmski kritičari su imali priliku pogledati horor koji stiže u kina 8. juna prije ostalih, a sudeći prema društvenim mrežama, čak ni oni nisu mogli ostati imuni na ovaj film.

“Pogledao sam Hereditary u dvorani punoj filmskih kritičara koji su već očvrsnuli na ovakve stvari… I bilo je zadovoljstvo čuti njihove vriskove, uzdahe i stenjanje. Pogledajte ovaj horor, vjerujte mi”, napisao je na Twitteru filmaš Aaron Morgan i tako dao do znanja da je Hereditary uspio izbezumiti čak i one kojima je posao gledati strašne horore.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=V6wWKNij_1M?feature=oembed]

Kritičari pišu da je ono što Hereditary razlikuje od ostalih horora je činjenica da je on u neku ruku i veoma moćna drama koja se bavi tugom i gubitkom te odnosima u porodici.

Film prati porodicu Graham i lik Anne koja se pokušava pomiriti s gubitkom majke Ellen koja je preminula od raka.

Anne glumi Toni Collette za koju mnogi već sad govore da je za svoju izvedbu majke koja pokušava održati porodicu na okupu zaslužila filmsku nagradu.

Anne je majka dvoje djece, udana za psihijatra Stevea. Ima sina Petera, naizgled popriličnog običnog tinejdžera te kći Charlie, djevojčicu koja je depresivna i po svemu veoma čudna. Charlie izrađuje neobične i uznemirujuće figurice od stvari koje pronalazi oko sebe. Za Charlie problemi također počinju nakon smrti bake s kojom je bila veoma povezana. Djevojčicu glumi Milly Shapiro.

Prije četiri mjeseca izašao je službeni trailer filma, a sad su se pojavili i novi isječci na YouTubeu. Mnogi od njih tjeraju strah u kosti već u prvim sekundama, a najbolje da se u to uvjerite sami…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MJNR58zaStE?feature=oembed]

Palestinci brutalno zaprijetili Messiju: OVO LEDI KRV U ŽILAMA!

USUSRET PRAZNIKU Znate li šta znači ”Bajram šerif mubarek olsun”?

USUSRET PRAZNIKU Znate li šta znači ”Bajram šerif mubarek olsun”?