in

Youtuber Vitaly Zdorovetskiy pet dana bio u egipatskom zatvoru: Vidio sam užasne stvari!

Influencer Vitalij Zdorovecki, kojeg se sjećamo kao tipa koji je skakao po automobilu Ive Sanadera kad je ovaj izašao iz zatvora, sad je sam završio u zatvoru. Taj je 27-godišnjak proveo pet dana iza rešetaka jer se popeo na egipatske piramide kako bi – snimio selfie.

Zdorovecki je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako mu noge vise s piramide u Gizi. Opisao je da mu je pet dana u egipatskom zatvoru bilo pet najgorih dana te da to ne želi nikome. Ipak, naglasio je da ne žali ni zbog čega.

“Riječi ne mogu opisati što sam prošao u zadnjih pet dana. Svidjelo mi se u Egiptu jer sam se popeo na piramide u Gizi. Bio sam puno puta u zatvoru, no ovo je bilo najgore. Vidio sam užasne stvari koje ne želim nikome. Je li vrijedilo? Je*ote, da! Napravio sam to zbog dobrog razloga i uskoro ću objaviti cijeli video da ga cijeli svijet vidi”, napisao je 27-godišnji Zdorovecki kojeg prati 3,1 miliona ljudi.
Objavio je fotografije na kojima se vidi kako se penje na piramidu, što je zabranjeno od novembra prošle godine.

Svi koje se zatekne kako se penju na piramidu bez dozvole mogu završiti mjesec dana u zatvoru ili platiti kaznu od 1000 do 10 hiljada km.

“Prizor koji nitko drugi ne bi snimio. Odličan kadar”, pisali su fanovi Zdoroveckom.

Poznata imena uhapšenih u velikoj akciji u Doboju i Banjaluci

Šta otkrivaju povjerljivi dokumenti iz vrha MUP-a KS: Famozni spisak mogućih ubica sarajevskih policajaca