in

Zadnji sati života ex-YU rock legende: Imao je samo 35 kg i pozvao je nju da ga mazi

Prošlo je punih 25 godina otkako je ovaj svijet napustio Milan Mladenović, frontmen EKV-a i jedan od najvećih glazbenika u povijesti ovih prostora. Tog 5. novembra 1994. godine Mladenović je preminuo od raka gušterače, a mjesecima se govorilo o tome da je obolio od side. U posljednjim satima njegovog života s njim je u sobi boravila njegova kolegica iz benda Margita Stefanović Magi.

O posljednjim satima Mladenovićeva života u svojoj knjizi “Osjećanja. O, sjećanja” progovorila je i Margitina bliska prijateljica Lidija Nikolić.

“Dan prije Milanove smrti Magi je bila u svom stanu na Slaviji. Zazvonio je telefon. ‘Možeš li doći do nas? Milan želi vidjeti samo tebe’, vapila je Milanova mama Danica. Magi je odmah uhvatila taksi i otišla do stana Mladenovića u Novom Beogradu. Milan je ležao u krevetu. Bilo je mračno”, piše Nikolić u knjizi o posljednjem susretu dviju rock legendi.

“‘Nemoj plakati, sve smo ovo znali’, rekao je Milan. Zatražio je da stavi glavu u Margitino krilo i da ga ona mazi. To su često radili. Zaspao joj je u krilu. Ostala je nekoliko sati sama s njim. Na rastanku mu je rekla: ‘Vidimo se sutra.’ Nije joj ništa odgovorio. Samo ju je nježno pogledao. Sutra je preminuo”, prepričala je Lidija Nikolić.

Neki navode da je slavni muzičar u trenutku smrti imao samo 35 kilograma. Tri mjeseca prije smrti pozlilo mu je nakon koncerta u Budvi te je hitno prebačen u bolnicu.

https://youtu.be/KrGCt1utbBM

Rada Manojlović nije jedina: Još jedna pjevačica deportovovana za Srbiju, ali ona je čak i platila…

Bježala je od ubice, borila se svim snagama: Poznato ko je žena koja je jutros upucana u Sarajevu, a razlog je pretužan…