in , ,

ZVIJEZDA JE ROĐENA Čarobna Bosanka Adna oduševila žiri u hrvatskom Supertalentu
“Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva!”

Četvrto zlatno dugme šeste sezone Supertalenta pripalo je Adni Šestić koja se pjevala pjesmu Josipe Lisac, a direktno u polufinale poslao ju je Janko Popović Volarić.

– Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe.
Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent, komentirala je Martina nastup 19-godišnje Adne Šestić iz Zenice koja se predstavila pjesmom ‘O jednoj mladosti’ Josipe Lisac u pratnji prijatelja Juraja na gitari i oborila sve s nogu.

Njen nastup najviše je oduševio Janka koji je bez razmišljanja pritisnuo zlatno dugme te ju tako direktno poslao u polufinale showa.

– Prvo si nas dobila sa simpatičnošću, onda si dala toj nevjerovatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerovatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti – kazao joj je Janko, dok je Davor komentirao u svom stilu.
– Mogu reći da si ti željezo u kamenom dobu ili električni automobil u vrijeme konjskih zaprega, a da toga nisi ni svjesna. Imaš apsolutnu podlogu za to da budeš diva – rekao je Davor.

Velika tragedija u BiH: Poginula 18-godišnja Neira Mujkić

REPUBLIKA SRPSKA UZDRMANA DO TEMELJA Otac Davor potvrdio: Američka vlada istražuje slučaj Davida Dragičevića!