in

Banka odbila da mu da kredit, 18 godina kasnije ju je kupio

Adam Deering (39) nije imao ni dolara kada se prije 18 godina uputio u banku u Urmstonu, u okrugu Manchestera, kako bi pokušao da dobije kredit i započne biznis.

Odbili su ga tada momentalno, pod izgovorom da je mlad i neiskusan. U tom trenutku, Deering je radio na podu jedne male kancelarije, a 2014. godine svoju kompaniju je prodao za pet miliona funti.

Kako bi se bar malo osvetio lokalnoj banci koja je u najtežem trenutku odbila da mu pomogne, godinama kasnije kupio je cijelu njenu zgradu za 450.000 funti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Big thanks to @ladbible for writing this story. 🙌🏻 . . So last week I bought the bank building where I got knocked back for a loan at 21 years old! 🙌🏻😂 . . So when I was a broke ass 21 year old I had a dream to work for myself and setup my own business! 👍🏻 . . I created a business plan, made an appointment with the bank manager to speak about setting up and account and getting a business loan, before I went into the bank I prayed as I had zero cash and had no idea how I would realise my dream without it. 💯 . . I sat down with my fingers and toes crossed and the woman who was the bank manager took my business plan went through it quickly and in a really patronisingly tone said the problem is Adam you are a bit young and you have no business experience. This isn’t something we can do at this stage. 🤦🏻‍♂️😫 . . My heart sank, I felt humiliated, frustrated and sad. I had no plan B. 💔 😢 . . I had already quit my job and had managed to scrape enough money together to pay the first quarters rent and I got a phone-line off BT which was on 30 days credit terms. . . I didn’t have any money to buy a desk or chair so as a result I spent 4 months on the floor with the phone off BT and the Thompson Local. 😊 . . No marketing budget, no Google or Social media to even advertise in, just a burning desire to succeed! 🔥 . . So I bought the bank building where they declined me for the £10K business loan! 🙌🏻 . . For me this was a great day! 🤩 . . Remember your current situation is never your final destination! ✊🏻💪🏻 . . #findtheaction

Objavu dijeli Adam Deering (@adam_deering)

– Tako sam prošle nedjelje kupio zgradu banke za 450.000 funti u kojoj sam odbijen za kredit od 10.000 funti u 21. godini! – napisao je britanski biznismen na svom profilu na Instagramu.

– Prije ulaska u banku molio sam se jer nisam imao keša i nisam imao pojma kako ću ostvariti svoj san bez toga – objašnjava Adam.

Međutim, žena koja je u to vrijeme bila menadžer odbila je da mu da kredit. Uprkos problemima, ovaj čovjek je uspio da razvije svoju kompaniju za upravljanje dugovima i štednjom. Adam je sada ugledni biznismen i motivacioni govornik. Danas pomaže mnogim kompanijama kako da organizuju svoje finansije.

Inače, bio je problematičan tinejdžer, sa 14 godina izbačen je iz škole jer je polupao jedan automobil. Pristupio je potom Kraljevskom ratnom vazduhoplovstvu, ali je ubrzo odustao jer je mnogo pio i tako se vratio u Urmston, gdje je konstantno mijenjao poslove.

Zgrada banke koju je kupio bit će potpuno renovirana i dobit će prenamjenu, piše Manchester Evening.
.

 

MEDVED O NAPADU U ZAGREBU “Sve ukazuje da je meta bio Plenković”

Dobojska policija od istog vozača za tri dana oduzela čak dva skupocjena Mercedesa