in

Darko Lazić zbog dugova zelenašima pokreće vlastiti biznis u BiH?! Misli preko noći da se opari, a njegov prijatelj ulaže čak 200.000€!

Pjevači su zbog korone ostali bez para, pa su mnogi od njih odlučili da promijene profesiju, makar na neko vrijeme. Među njima je i Darko Lazić, koji je po svemu sudeći smislio plan za koji vjeruje da će mu donijeti dobar novac, piše Kurir.

– Darko već šest mjeseci nema tezge, a duguje ozbiljne pare zelenašima. Pošto ne zna koliko dugo će pandemija korone trajati, odlučio je da otvori restoran u Bijeljini – otkrio je dobro obaviješteni izvor.

– Darko će biti zadužen za promociju, a njegov prijatelj će uložiti 200.000 eura. Ako im dobro krene, otvorit će restoran i u Beogradu – priča izvor o planovima poznatog folkera, koji uključuju pomenuti lokal u Bosni i Hercegovini.

Darko je prošle sedmice, inače, progovorio o svojim porocima.

– Ne smijem da se drogiram, zabranili su mi, ne smijem da jedem, je l’ mogu bar da pijem? Kad sam jeo, kažu: “Evo ga vepar”, kad sam se drogirao, bio sam narkoman, sad kad pijem, vjerovatno sam alkoholičar. Eto, ne drogiram se, samo vikendom. I to kokain, naravno. Šalu na stranu, pa sve su mi zabranili, moram bar da popijem. Ne biram šta pijem, ja sam ozbiljna pomijara. Popijem pet čašica rakije i ja sam mortus pijan – kazao je tada za “Kurir”.

Kraljica svih džeparoša: Sabaheta se naručila za frizuru, pa frizerki “opustošila” novčanik

Pet filmova koje definitivno trebate pogledati ove jeseni!