in

Fanovi na nogama: Zdravko Čolić ide na mini turneju po Bosni i Hercegovini!

Ostala su još samo dva dana do velikog koncerta Zdravka Čolića u Sanskom Mostu. Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda, na zadovoljstvo armije fanova u Krajini, u subotu će pjevati na stadionu “Podgrmeč”.

Za organizaciju ovog muzičko – scenskog spektakla zadužena je agencija “Stage art”. Početak koncerta planiran je za 21 sat, a u slučaju velikih vremenskih nepogoda koncert se pomjera za sljedeći dan.

Krajina sa nestrpljenjem očekuje dolazak legendarnog Čole. Ljubitelji njegovih pjesama iz Sanskog Mosta, Cazina, Bihaća, Bosanske Krupe, Prijedora i drugih gradova u subotu će horski zapjevati hitove sa posljednjeg Čolinog albuma “Ono malo sreće”, ali i podsjetiti se na evergrine poput “Gori vatra”, “Čija je ono zvijezda”, “Produži dalje”, “Živiš u oblacima”, “Pisaću joj pisma duga”…

Ovo nije jedini koncert koji će Čola u narednom periodu održati u BiH. Naime, na zadovoljstvo fanova u Zvorniku će 4. augusta nastupati na manifestaciji “Zvorničko ljeto 2018”, koja se tradicionalno održava na lijevoj obali Drine, na gradskoj plaži.

Popularni Čola družit će se sa publikom u Novom Pazaru 28. jula, dok je koncert u pulskoj Areni zakazan za 18. august.

TUGA U BIH Nakon što se dječak utopio u bazenu u Jagodini, roditelji zanijemili od boli…

Švedski aerodrom savjetuje djevojke da stave kašiku u donji veš kako bi se spasile od prisilnog braka