Alianz Arena

Fantastične vijesti iz bh. fudbalske baze u Koloradu

Posljednje Sport

Ponovo nam lijepe vijesti dolaze iz bosanskohercegovačke fudbalske baze u Koloradu gdje su u toku pripreme za Balkan Kamp u fudbalu koji je privukao ogromnu pažnju fudbalera, javnosti i medija.

Kako navode iz organizacije, danas imaju fantastične vijesti za učesnike i potencijalne učesnike Kampa jer će najbolje rangirani fudbaleri sa Balkan Kampa u Las Vegasu u konkurenciji fudbalera U/15/16 i konkurenciji fudbalera U/17/18 dobiti priliku da putuju u Minhen u Njemačku u periodu od 23. do 30. marta.

U tih sedam dana će odigrati tri probne utakmice sa njemačkim eminentnim klubovima i pred velikim brojem eminentnih njemačkih stručnjaka, skauta i trenera. Između utakmica momci će imati treninge koje će voditi eminentni njemački stručnjaci zajedno sa našim stručnim štabom.

U okviru sedmodnevnog boravka bit će organizovane posjete značajnih mjesta u Minhenu kao i posjeta Alijans Arene – stadiona fudbalskog giganta iz Minhena.

”Stoga dragi prijatelji, poštovani roditelji i budući talenti – pokušajte iskoristiti ovu jedinstvenu priliku da se okušate u zemlji fudbala da budete viđeni i da tačno vidite gdje ste trenutno i na kojem levelu je vaše fudbalsko znanje u odnosu na njemačke gigante”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Murat Alibašić.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na broj telefona: 303 506 3853.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.