Jezivi Karleušini jecaji prekinuli snimanje Zvezda Granda, Saša Popović se SLEDIO od straha

Jelena Karleuša, kojoj je majka Divna Karleuša preminula, vratila se na snimanja Zvezda Granda, gdje je u žiriju, kako bi se što prije oporavila od gubitka i skrenula misli.

Međutim, iako se činilo da se oporavlja poslije gubitka majke, snimanje je navodno tokom protekle sedmice prekinuto zbog Karleušinog nervnog sloma, koji je doživjela u studiju.
Navodno je u jednom trenutku pjevačica ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu kada je Popović počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smijeh u studiju.

“Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izletio sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku”, ispričao je izvor, navodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

“Nebrojeno puta je ponovila: “Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem, bit ćemo ponovo zajedno”. Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sjećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače”, priča izvor i dodaje da je Saša Popović na sve načine pokušavao da je smiri, grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena.
“Poslije nekog vremena pridružila mu se Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Tjerala ih je i govorila: “Pustite me više svi, hoću da idem kod moje mame, ne želim više da živim, ne želim više da budem ovdje. Pući će mi srce od bola”, i tako nekoliko puta”, navodi izvor i ističe da se upravo u trenutku kada je čula Mariju, JK sabrala i vratila na scenu.

“Odmah da si se smirila i izašla na scenu”, tako joj je Marija rekla i Jelena je prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sjela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo.