Molio sam boga i njih da me ne ubiju: Za silovanje i prebijanje mladića im prijeti 12 godina robije

Nikoli M. iz Pančeva i Milanu N. iz Bele Crkve, osumnjičeni da su seksualno zlostavljali mladića (19).

Na teret im se stavljaju dva krivična djela silovanje, za koje je zaprijećena kazna zatvora u trajanju od pet do 12 godina i razbojništvo, zbog kojeg bi mogli biti kažnjeni na kaznu zatvora od tri do pet godina.

– Više javno tužilaštvo u Pančevu donijelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv N.M. iz okoline Pančeva i M.N. iz Bele Crkve zbog osnova sumnje da su izvršili krivična djela silovanje i razbojništvo – navodi se u saopštenju tužilaštva, prenosi Blic.

Njima se na teret stavlja da su 28. septembra oko 21 sat u Beloj Crkvi silom i prijetnjom prinudili oštećenog na polne odnose, te silom oduzeli od oštećenog mobilni telefon u namjeri da ga prisvoje i sebi pribave imovinsku korist, prilikom čega su oštećenom nanijeli teške tjelesne povrede, navodi se dalje u saopštenju.

Nakon saslušanja osumnjičenih u tužilaštvu koju su prethodno uhapšeni, po prijedlogu tužilaštva određen je pritvor od strane sudije za prethodi postupak Višeg suda u Pančevu, kako boravkom na slobodi ne bi ometali postupak uticanjem na oštećenog i svjedoke koje je potrebno ispitati tokom istrage, zbog opasnosti da ne ponovi djelo, kao i zbog činjenice da im se stavljaju na teret krivična djela za koja je propisana kazna zatvora preko 10 godina.

Podsjećanja radi, za slučaj jezivog zlostavljanja saznalo se kada je mladić otišao na ljekarski pregled sa brojim povredama. Vidjevši o kakvim povredama je riječ doktori su odmah pozvali policiju kojoj je kasnije ispričao da je bio žrtva zlostavljanja.

Kasnije je reporterima beogradskih medija detaljno ispričao da poznaje samo jednog od dvojice uhapšenih, da su ga brutalno udarali, šutirali, primoravali da ih oralno zadovolji, tjerali da pije urin.

– Milan N. me u ponedjeljak presreo na ulici oko 23 sata. Uhvatio me pod ruku i na silu odveo u sobu. Sa njim je bio i neki dečko koji ima čiroki frizuru. Kasnije sam saznao da je to Nikola M. Više od tri sata su me mučili. Udarali su me pesnicama, šipkom, šutirali me, tjerali da ih oralno zadovoljavam, a taj sa čirokanom me je na kraju i silovao. Molio sam boga i njih da me ne ubiju – ispričao je mladić.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.