in

Monstrum iz Hrvatske je izveo filmski bijeg: Ubica trudne djevojke utekao iz suda sa lisicama na rukama!

Bjeguncu se sudi za ubistvo trudne djevojke

Splitskoj sudskoj policiji jutros je pobjegao pritvorenik s lisicama na rukama. Neslužbeno je riječ o Branimiru Ćaleti, kojem je na Županijskom sudu počelo suđenje zbog ubistva, javlja Index.hr.

 

Ćaleta je sudskim policajcima pobjegao kada su ga sa suda vodili prema službenom kombiju kojim je trebao biti vraćen u zatvor na Bilicama. Kako bi ga spriječili u bijegu, sudski policajci su zapucali u zrak, no on je ipak pobjegao.

Policija je potvrdila događaj i rekla da je u 12:10 u splitskoj Gundulićevoj ulici muškarac koji se nalazio pod nadzorom sudskih policajaca pobjegao, zbog čega “policija poduzima mjere traganja”.

Branimir Ćaleta optužen je da je prije šest godina u hostelu u Ukrajini ubio trudnu Ukrajinku s kojom je bio u ljubavnoj vezi.

Optuženi muškarac je nakon ubojstva preko Slovačke pobjegao u Hrvatsku, gdje je sve do početka jula prošle godine bio slobodan jer Hrvatska ne izručuje svoje državljane zemljama koje nisu članice EU, a uhapšen je tek nakon što je iz Ukrajine stigla molba za ustupanje krivičnog predmeta.

Splitsko tužilaštvo je nakon provedene istrage protiv njega podignulo optužnicu tereteći ga da je 15. septembra 2013. između 14:15 i 20 sati u sobi hostela u Ukrajini ubio 36-godišnju državljanku Ukrajine s kojom je bio u ljubavnoj vezi i za koju je znao da je u visokom stadiju trudnoće.

Muškarac je ženu ubio tupim tvrdim sredstvima kojima ju je snažno udario po glavi nanijevši joj osobito teške tjelesne povrede opasne za život, zbog kojih su preminuli ona i nerođeno dijete, objavilo je splitsko Županijsko državno odvjetništvo na svojim internetskim stranicama, ne otkrivajući identitet okrivljenika.

Pogledajte video na ovom linku:

https://www.facebook.com/watch/?v=3607187182638364&extid=Hy0Pq7oP8DdJCm3F

Krivokapić ispred džamije u Pljevlju: Ne damo svetinje

Mještani sela u šoku: Pobjegla od supruga i djece kod drugog, a onda ih muž oboje pokosio kombijem!