Mujo sa tri hica presudio Habibi: Detalji stravičnog ubistva i samoubistva u Mostaru

Šezdesetogodišnji Mujo Šunje ubio je tri godine mlađu suprugu Habibu. Zločin se dogodio u petak oko 18.30 sati u selu Podgorani kod Mostara.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je nesretna žena pogođena s tri projektila. Iako teško ranjena, Habiba je pokušala pobjeći od razjarenog supruga. Nekako je uspjela pobjeći do hodnika kuće, gdje je, nažalost, pala i izdahnula, piše Avaz.

Mujo je ubrzo došao za njom. Shvativši šta je uradio, okrenuo je cijev puške i ispalio sebi hitac u glavu podlegavši na licu mjesta.

Isti izvor je otkrio da sa supružnicima u kući živi njihov sin, njegova supruga i troje djece. Sin je u kritično vrijeme bio na poslu, dok su njihova snaha i njena djeca bili u kući.

– Sin kada je došao kući i vidio šta se dogodilo, odmah je pitao za suprugu i djecu. Rekao je da je prava sreća što se nisu nalazili u blizini, jer bi ih sve pobio – priča naš izvor.

Nezvanično saznajemo da je policija i ranije imala prijave zbog nasilja u ovoj porodici, odnosno što je Mujo bio prijeke naravi kada popije.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.