in

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka pretvorit će vam život u romantični film

Ako vas je iskustvo naučilo da muškarci ne mogu da budu romantični, onda još niste naletile na frajera rođenog u pravom horoskopskom znaku.

Muškarci koji su rođeni u nekom od ova tri znaka Zodijaka pretvoriće vam život u romantični film.
Ribe

Slatki i mazni, tako bi se najkraće mogli opisati muškarci rođeni u znaku Riba s kojima vam u vezi sigurno neće nedostajati nježne riječi i dodiri. Od njih nemojte očekivati velike romantične gestove jer su po prirodi sramežljivi i ne vole pompu. Muškarci Ribe šarmiraće vas spontanim romantičnim potezima kad god im se za to ukaže prilika.

Lav

Za razliku od Riba, muškarci rođeni u znaku Lava ne zadovoljavaju se sitnicama i, kada je u pitanju romantika, vole da pretjeraju.. Spremni su na sve kako bi iznenadili voljenu osobu, ali velike romantične gestove očekuju i zauzvrat.

Bik
Bikove smo ostavili za kraj jer su romantičniji od svih znakova Zodijaka pa tako i od prethodno spomenutih. Oni su rođeni emotivci i pjesničke duše koji nemaju problema ni s pokazivanjem ni s izražavanjem svojih osjećanja te su skloni da se ponašaju kao frajeri iz romantičnih filmova. Jedno je sigurno – romantike vam uz muškarca Bika neće nedostajati, ali je pitanje možete li je podnijeti u tolikoj mjeri.

Službe za održavanje puteva u panici: Meteorolozi u BiH već najavljuju prvi snijeg!

Pretukli staricu (88) zbog 50 maraka! Nesretna žena u šoku, čak su joj prijetili da će je ubiti ako ne da još novca…