in ,

Mustafa efendija Cerić javno demolirao Zorana Milanovića: “Koliki broj muslimana u BiH je prihvatljiv za Hrvatsku i Hrvate?”

Mustafa efendija Cerić objavio je javnu reakciju nakon što je predsjednički kandidat u Hrvatskoj Zoran Milanović dao kontroverznu izjavu o džihadistima u BiH.

“(Ne)Gospon Milanoviću,

Koliki broj muslimana u Bosni je prihvatljiv za vas Hrvate u Hrvatskoj?

Koliko je za vas, Milanoviću, “puno muslimana” u Bosni?

A koliko bi po vašem ćejfu, Milanoviću, trebalo biti “malo” ili “nikako” muslimana u Bosni?

Koliko još muslimana u Bosni treba pobiti u Genocidu pa da vi, Milanoviću, budete spokojni u Hrvatskoj?

Koliko ih treba kroatizirati i pokrstiti?

Koliko ih treba u logorima prevaspitati kao što to radi Kina s Ujgurima?

Daj, molim vas Milanoviću, kažite nam koliko još nas muslimana u Bosni treba da nestane u Genocidu pa da vi u Hrvatskoj zajedno sa Kolindom budete happy?

Vaša sreća da budete na vrhu Velike Hrvatske tako što ćete plašiti i braniti Europu od “puno muslimana” u Bosni za nas je prevažna, važnija je od naše sreće što vas imamo za susjeda, koji poput indijskog čajdžije sve zna što treba Indiji osim što ne zna da napravi pravi indijski čaj.

Tako i vi, Milanoviću, sve znate šta treba Hrvatskoj oko Bosne osim što ne znate uradit ono što će Hrvatsku spasiti od depresije mladih Hrvata koji sve više odlaze iz Hrvatske zato što u Bosni ima “puno muslimana”, a u Njemačkoj, Francuskoj, Italiji i Engleskoj muslimana ima “malo” pa tamo mogu praviti “Herceg Bosnu”, pardom “Udruženi zločinački poduhvat”!

Jer, gdje god su, Hrvati su konstitutivni narod i zato moraju biti jednakopravni inače to znači da u toj državi ima “puno muslimana”.

No, ima jedna nezgoda za vas, Milanoviću, niste vi kreatori floskule o tome da je “puno muslimana” u Bosnu. Tu čast su vam uzeli drugi. Žao mi je zbog toga, ali, na vašu sreću, imate uspješan popravni! Ova vaša izjava briše sve prethodne izjave i penje se na vrh hrvatske genijalnosti u odnosu na Bosnu s “puno muslimana” u njoj!

Čestitam vam na ovom trofeju!

Milanoviću, vi ste pobjednik!

Vezani tekst: Zoran Milanović izjavom o džihadistima u BiH izazvao buru u javnosti!

Čim stupite na prijestolj Velike Hrvatske, javite nam koliko treba da nas muslimana nestane u Bosni!

Sretno, bog, Milanoviću”, napisao je Cerić.

Opšte ludilo: “Zamjeraju izbor Komšića, a bh. građani Hrvatskoj biraju predstavnike”

Pucnjava ispred porodične kuće u Doboju, ima uhapšenih!