Ovaj horoskopski znak ima najviše šanse postati šef, evo kakvi su izgledi drugima

Što ako zvijezde mogu predvidjeti i vaš budući posao ili poziciju u tvrtki?

Mnogi od nas koriste zvijezde kako bi vodili svoje životne izbore. Ali što ako one mogu predvidjeti i vaš budući posao? Može li nam astrologija reći tko će najvjerojatnije postati predsjednik uprave i zaraditi bogatstvo?

TheMoneyPig.com je saznao. Analizirajući vodeća poduzeća 2019 *, prikupljeni su rođendani i zvjezdani znakovi svakog izvršnog direktora (CEO) kako bi se otkrilo kojima su najviše naklonjene zvijezde.

REZULTATI o broju glavnih direktora po horoskopskim znakovima:

Bik 13

Blizanci 11

Jarac 10

Vaga 9

Lav 8

Strijelac 7

Riba 6

Škorpija 5

Rak 4

Djevica 4

Vodenjak 3

Ovan 2

Rezultati pokazuju da će Bikovi najvjerojatnije zaraditi milijune. Čak 13 glavnih direktora odabranih tvrtki rođeno je između 20. travnja i 20. svibnja.

Ako ste Blizanac također imate dobru šansu da postanete direktor. Utvrđeno je kako 11 direktora odabranih kompanija ima rođendan u tom razdoblju, dokazujući kako su njihove užurbane poslovne osobnosti na kraju vrijedne stresa.

Slijede odlučni Jarčevi (10), intelektualne Vage (9), živahni Lavovi (8) i obrazovani Strijelci (7).

Znak koji će najmanje vjerojatno osvojiti zlato je Ovan, samo 2 izvršna direktora rođena su između 21. ožujka i 19. travnja.

Sljedeći koji imaju najmanju vjerojatnost su Vodenjaci (3). Slijedi praktična Djevica (4), intuitivni Rak (4), strastveni Škorpioni (5) i konačno empatične Ribe (6).

Zapanjujuće, dva glavna direktora istaknutih tvrtki ne spadaju u znakove u kojima ima najviše vodećih ljudi. Satya Nadella, glavni direktor tvrtke broj jedan (Microsoft), je Lav, koji je peti na popisu. Appleov Tim Cook je Škorpion, koji je na poziciji 8 po broju glavnih direktora. Amazonov Jeff Bezos je, međutim, Jarac, koji je prikladno smješten na trećem mjestu.