Pogledajte kako je pjevač Sejo Kalač uhvaćen tokom pljačke bezinske pumpe!

Sejo Kalač uhvaćen je kako krade mobilni telefon, i to na benzinskoj pumpi u Zagrebu. Taj čin zabilježila je kamera.

Na snimku se jasno vidi kako momak koji je bio ispred pjevača ostavlja svoj mobilni telefon na pult dok uredno plaća sokove.
Kada je izmirio račun i uzeo kusur, mladić uzima svoje namirnice i odlazi, a zaboravlja svoj mobilni. Na red za kasu stupa i Sejo Kalač.

Pjevač najprije ostavlja pivo ispred kasirke, zatim rukom pomjera taj telefon koji je prethodni kupac zaboravio, a potom vadi novčanik da plati konzerve piva. Dok se kusurao sa zaposlenom ženom na pumpi, on je osmotrio kako i da ukrade uređaj.

Nakon što je platio račun, pjevač je uzeo svoje alkoholno piće, ali i tuđi mobilni telefon. Nekoliko minuta je prošlo dok je Kalač plaćao i za to vrijeme mladić se nije vratio po svoj uređaj. Folker je to iskoristio pa je sa sobom odnio mobilni, čemu svjedoči i video koji je nastao u septembru prošle godine, piše Avaz.

Sejo Kalač je i ranije bio poznat kao čovjek koji vodi neuredan život. Živio je burno, ludo, opijen ženama, alkoholom, a prije dvije godine je čak i uslikan u jednoj stambenoj zgradi kako leži i spava u hodniku na stepenicama.
Iako se špekuliralo da se odao alkoholu ili drogi, žena koja mu je vodila karijeru Hatidža Hajrić-Mujkanović ispričala je da on ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

– Njegova jetra je oštećena od alkohola. Duži period uzima tablete kojima bi pospješio rad jetre. Kada uzme lijekove, odnosno veću dozu tableta, bude mu loše i spava mu se. Tako se desilo i kad se srušio na stepenicama i utonuo u san, a ljudska zloba je onda učinila svoje. Umjesto da mu pomognu, fotografirali su ga i objavili – ispričala je tada Hatidža za medije.

Pogledajte snimak.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.