Ponovo se oglasila Samra Ćosović-Hajdarević. Bolje joj je bilo da je šutila

Samra Ćosović-Hajdarević, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, izazvala je veliku pažnju javnosti nakon aktivnosti i objave statusa na društvenoj mreži Facebook. Nakon njenog obraćanja, reagirale su i pojedine političke stranke
Nakon svega, na Facebooku se ponovo oglasila i sama Ćosović-Hajdarević postavivši pitanje – kome smeta istina?

Ona je, podsjećamo, na ovoj društvenoj mreži ranije komentarisala imena novoimenovanih funkcionera u Kantonu Sarajevo, a stavove je ponovila u novom obraćanju javnosti.

”Samra nije izabrana da šuti!!! Samra govori istinu i samo istinu. Samra se boji samo dragog Boga. Samra ne mrzi nikoga! Tzv. “najbolja” Vlada Kantona Sarajevo je u proteklim mjesecima smijenila sljedeće ljude sa funkcija i postavila novoizabrane.
Nova vlast u KS smijenila je policijskog komesara Mevludina (Halilovića) i postavila Milorada (Bašića), otjerala Selima (Babića) sa mjesta direktora KJKP Rad, a postavila Veru Arnautović, smjenila predsjednika NO TV SA Hajrudina Hrvačić i postavila Vlastimira Mijovića, a tu je i umjesto direktorice Edine Fazlagić došla i Kristina Ljevak.

Ne pravite mene fašistom i mrziteljicom ovo ste vi uradili!!! Šta ovdje nije jasno? Ovo je istina i ovo su činjenice”, poručila je ona.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.