Seka Sablić bez dlake na jeziku odgovorila Aleksandru Vučiću : “Uopšte me ništa ne zanima”

Posljednje Vijesti

Na pitanje šta misli o komentarima koje joj je sinoć na RTS-u uputio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, glumica Seka Sablić izjavila je da je “uopšte ništa ne zanima”.

“Uopšte me ništa ne zanima, zahvalila sam se svima koji su me podržali i ne ulazim dalje u priču”, kratko je rekla za Nova.rs, podsjećajući da se u nedjeljniku NIN zahvalila kolegama glumcima i javnosti na podršci koju je dobila nakon napada od strane poslanika SNS Marka Atlagića u Skupštini.

Nova.rs podsjeća da je Vučić sinoć, gostujući na RTS-u, pokušao da opravda napade poslanika Srpske napredne stranke Marka Atlagića na glumicu Seku Sablić. On je izjavio da nije saglasan sa onim što je Atlagić rekao o Seki, ali da je “izašao njen čisto politički intervju.”

“Nisam saglasan sa načinom na koji se poslanik Marko Atlagić obratio glumici Seki Sablić… Ali, izašao je njen čisto politički intervju. Ni sa jednom rečenicom se ne bih saglasio. Ali, također nije bilo potrebno ni Marku da karakteriše i daje svoju ocjenu kakva je Seka Sablić. To je politički pogrešno”, rekao je Vučić na RTS i dodao: “Nama ovo šteti, iako znam da Atlagić to nije namjerno uradio.”

Poslanik vladajuće koalicije Marko Atlagić, ranije je kritikovao glumicu zbog stavova izrečenih u intervjuu za “NIN”, optužujući je za nedostatak patriotizma.

Leave your vote