SKANDALOZNO Gareth Bale: Real će me morati masno platiti da odem, a ja ću igrati golf, šta me briga

Dok su njegovi saigrači u zadnjem kolu za Real otužne sezone gubili kod kuće od Betisa 2:0, Gareth Bale se na klupi smijao sa suigračima.

Velšanin po završetku utakmice nije ni izašao na travnjak pozdraviti navijače nego se samo spustio u svlačionicu, a Zidane je o njegovoj budućnosti na press konferenciji nakon utakmice rekao: “Sve je moguće.”
U sezoni u kojoj je iz Reala otišao Cristiano Ronaldo upravo je Bale bio igrač od kojeg se očekivalo da će se nametnuti i preuzeti odgovornost. No Bale nije igrao ništa bolje bez Portugalca i polako je selio prema klupi. Santiago Solari ga je još nekako trpio, ali Zidane nema nikakve tolerancije na njegovo ponašanje i zalaganje pa ga je u posljednje tri utakmice ostavio izvan udarne momčadi, a nije ulazio ni s klupe.

Real bi se vrlo rado riješio Velšanina. Nudili su ga na posudbu klubovima iz Premiershipa, ali niko ne želi preuzeti njegov ugovor od 17 miliona eura po sezoni. Da stvar bude gora po Real, Baleu ugovor istječe tek 2022. godine što znači da će 29-godišnjeg Velšanina morati platiti još 51 milion eura.
Španjolski list Sport je, pozivajući se na jednu radio postaju, objavio da Bale nema ništa protiv ostanka u Madridu.

“Imam ugovor još tri godine i ako me se žele riješiti, morat će mi isplatiti 17 miliona po sezoni. Ako ne žele, ostat ću u klubu i igrati golf”, rekao je navodno Bale suigračima.