in

Svaka čast za Vlast! Stanovnici ove države moći će se apsolutno besplatno vakcinisati protiv korone!

Micotakis je dodao da će sve zemlje svijeta ponovo otvoriti škole i da je to i jednoglasna odluka naučnog odbora u Grčkoj.

Grčka će svim svojim državljanima ponuditi besplatno vakcinu protiv virusa korona, kao i maske za lice za učenike i nastavnike, najavio je danas premijer Kiriakos Micotakis na redovnom sastanku o virusu korona putem video poziva o korona virusu.

“Želim da budem potpuno jasan, vakcina će biti ponuđena besplatno svim grčkim državljanima. Još ne znamo da li će to biti jedna ili više vakcina i kada će biti dostupne. Nadamo se pre, a ne kasnije”, rekao je premijer.

Takođe je izjavio da će vlada ispuniti svoju dužnost i obezbijediti maske za lice za učenike i nastavnike.

Micotakis je dodao da će sve zemlje svijeta ponovo otvoriti škole i da je to i jednoglasna odluka naučnog odbora u Grčkoj.

Premijer je još dodao da grčka vlada uvijek obaviještava građane sa potpunom transparentnošću i odgovornošću i preuzima odgovornost za svoju politiku, kao i da je spremna za korigovanje odluka u zavisnosti od razvoja situacije.

KORONA-KRIZA Poražavajući rezultati pokazali: Sektori u kojima je najviše ljudi ostalo bez posla su ugostiteljstvo i hotelijerstvo

OD SADA SVE SE MIJENJA: Ukoliko planirate put u Sloveniju, ovo trebate znati, nema više vinjeta…