Sylvester Stallone žestoko napao Connora McGregora i oduševio sve: Khabib te javno ponizio, moraš se ponovo suočiti s njim i dati sve od sebe!”

Hollywoodska ikona i suvlasnik UFC-a Sylvester Stallone smatra da je upravo sada trenutak u kojem će Conor McGregor definisati svoju karijeru i naslijeđe.

Prema njemu, bivši UFC prvak se mora ponovno suočiti s Khabibom Nurmagomedovom i u revanšu ostaviti srce u kavezu jer u suprotnom nikad neće imati mira…
“Mislim da McGregor u svemu ovome treba pronaći inspiraciju”, rekao je Stallone za TMZ.

“Treba reći, ‘U redu prošao sam kroz teško razdoblje, javno sam ponižen, nalazim se na raskrižju života i moram nešto napraviti. Suočio sam se sa svojim strahom. Suočio sam se s nevjerojatnim protivnikom koji se čini neuništivim. Khabibom.

Ovo je vjerojatno najvažnije raskrižje u njegovom životu. Jer ako ne ispuni svoj ideal, ako ne savlada svoj strah i ne pobijedi tog čovjeka, ili barem ne da sve od sebe- mislim da će ga to proganjati do kraja života.”

McGregor je borbu za pojas lake kategorije protiv Nurmagomedova na UFC 229 priredbi u listopadu izgubio prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi. Stallone vjeruje da se Irac predao i to je ono što mora promijeniti u revanšu, neovisno o ishodu borbe – prenosi Fightsite.hr.

“Prošli put je izgubio jer je bio ogorčen. Bio je ponosan. Bio je arogantan. Došao je pred tog gospodina spuštenih ruku i ovaj ga je uništio. Mogao se bolje braniti. Nije imao plan B, nije imao niti plan A minus.

Sada mora pokazati pravu veličinu. Dominirao je mnoge borce na temelju svoje genetike. Ali onda je naišao na sebi ravnog. Stoga sada imate dva UFC boga, ako ih želite tako nazvati. Pobijedio ili izgubio, bitno je kako izgubite. Želim vidjeti revanš. Želim vidjeti tipa koji će ostaviti sve što ima na stolu. Jer to je karakteristika istinskog prvaka. Prvak se bori do kraja.”

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.