in

Upoznajte Jasminu, ženu koja neodoljivo podsjeća na legendarnu plavušu Marilyn Monroe

Britanka Jasmine Chiswell osvojila je internet činjenicom da neodoljivo podsjeća na legendarnu Marilyn Monroe. Atraktivna 25-godišnjakinja se čak i preselila u Los Angeles u vilu u kojoj je glumica živjela.

Jasmine se oblači i šminka baš poput Marilyn i fanovima svakodnevno javlja šta je sve otkrila u kući ove glumice na Hollywood Hillsu, piše Ladbible.

Pokazala je interijer cijele kuće koju je Marilyn dijelila s Joeom DiMaggiom pedesetih godina prošlog stoljeća te čak i njenu “ukletu” sobu.

View this post on Instagram

Happy Saturday Angels! ❤️ wishing you all an amazing weekend! 😃

A post shared by JASMINE CHISWELL (@jasminechiswell) on

Među brojnim detaljima koje je otkrila je i glumicin potpis koji se nalazi na plafonu kuće. Ispod tepiha je pronašla nekoliko zvijezda.

Prema podacima agencija za nekretnine, kuća je došla na tržište u decembru 2018. godine te je prodana za 2,7 miliona dolara. Kupci su bili mladi par, a kuća im je prodata jer djevojka liči na Marilyn, a njen dečko na Joea DiMaggia.

Jasmine je inače televizijska ličnost iz Škotske, a još u ranoj mladosti počela se zanimati za televiziju. Sa 22 godine preselila je u Los Angeles gdje je ostvarila karijeru, a ljudima je poručila da nikada ne odustaju od svojih snova jer će se oni sigurno ostvariti.

Pojavio se novi virus koji je zabrinuo naučnike: Prelazi sa pacova na čovjeka, često nema simptoma

Doktor Ismet Suljević vještačko Fikretove respiratore