Usred vjenčanja počele stizati fotke na kojima mu je supruga gola: Poslala ih je žena njenog ljubavnika

Na vjenčanju svjetskog prvaka u hrvanju Zaurbeka Sidakova (24) odvila se prava sapunica. Ruski hrvač je zaustavio slavlje i usred zabave potjerao sve goste.

Naime, Sidakov se vjenčao s Madinom Pliyjevom, a usred ceremonije svim uzvanicima su počele dolaziti poruke na mobitel. Nisu ni slutili što se krije u tim porukama. Svima su pristigle golišave fotografije Zaurbekove supruge, koju optužuju da je eskort dama.

Iza ovog plana krije se žena ljubavnika Sidakove odabranice. Žena je u mobitelu svog supruga pronašla eksplicitne fotografije Madine i odlučila ih je podijeliti.

U trenutku kad su poruke počele pristizati, Sidakov je plesao tradicionalni ples sa svojim prijateljima, a mlada je bila u prostoriji pored. Sidakov se razbjesnio i otišao je po mladu. Kako izvori tvrde, vukao je za kosu i potjerao iz dvorane u kojoj je bilo slavlje.

Hrvač je prekinuo proslavu vjenčanja i čak 500 uzvanika je poslao kući, dok je Madina sjedila uplakana na podu sale. Njeni prijatelji govore kako su sve optužbe izmišljene, prenosi The Sun.

– Madina je iz bogate porodice, no prije tri godine je bila zaljubljena u oženjenog muškarca i njeni prijatelji su znali za to. S njim nije ništa godinama imala, a sve te snimke i fotografije su od prije tri godine – tvrde prijatelji Sidakove odabranice. Mladu je porodica poslije odvela u bolnicu kako bi vidjeli ima li kakve povrede.

Zaurbek Sidakov je ove godine trebao predstavljati Rusiju na Olimpijskim igrama, koje su odgođene zbog pandemije koronavirusa.

 

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.