in ,

Zlatni ljiljani nakon svirepog napada na Željka Komšića: “Zna se ko je ruke okrvario”

Reagovali su Zlatni ljiljani… Haški tribunal je pokazao ko je, na kome i koliko okrvavio ruke.

Milica Marković, članica glavnog odbora SNSD-a izjavila da je Željko Komšić nema nikakav politički legitimitet, osim što ga bošnjačka politička elita koristi za obračun i “prepucavanje” sa Republikom Srpskom i Miloradom Dodikom. Osim toga kazala je:

Nasilno i osiono ponašanje nosioca ratnog priznanja “Zlatnog ljiljana”, koga su dobijali samo oni koji su okrvavili ruke srpskom, ali i hrvatskom krvlju, i danas bi da prijeti, komanduje, optužuje. Njegovi istupi protiv Republike Srpske, koji su posljednjih dana kulminirali, predstavljaju još jedan pokušaj brutalnog udara na Srbe koji, na njegovu žalost, neće proći. –

Kontaktirali smo predsjednika Saveza dobitnika najvećih ratnih priznanja Kantona Sarajevo Ismeta Godinjaka. Izjavio je da se radi o čistim glupostima koje i ne zavrijeđuju komentar.

Vrlo dobro se zna da su Zlatni ljiljani dali puni dopinos u stvaranju države, slobode i ranopravnosti svih njenih naroda i građana, koji vole ovu zemlju i osjećaju je svojom“, istakao je Godinjak.

Naglasio je da i nije skriveno ko je zapravo okrvavio ruke.

“Presude Haškog tribunala, iako ne do kraja pravedne, ali vjerovatno najbolje pokazuju ko je, na kome i koliko okrvavio ruke. One će ostati kao činjenice, kao nešto što će u budućnosti služiti da se zna istina o činjenicama, o onome što se dešavalo u Bosni i Hercegovini – zaključio je Godinjak – prenosi Hayat.

Zanosna Talijanka koja je osvojila srca mnogih slavnih muškaraca pokazala savršenu liniju na plažama Miamija

Vlada zemljom 68 godina, a preživjela je razne skandale, golišave fotografije, mito i šokantne ispovijesti